Maak een afspraak via onze website

Wat onze patiënten te vertellen hebben

Het Verhaal van W. Wilms

Meneer Wilms is 86. Een echte spraakwaterval, altijd goedgehumeurd en houdt van reizen en concerten bezoeken. Hij komt naar het Rug- en Nek Centrum om fit en soepel te blijven: beter voorkomen dan genezen!

"Ik ben 86 en ga al 19 jaar naar de chiropractor. Zowel de chiropractie, als in mindere mate fysiotherapie, hebben mij ongelofelijk veel gebracht. Ze hebben mij houdbaar en weerbaar gehouden. Ondanks mijn leeftijd en de beperkingen die daar toch nog een beetje uit voortvloeien, hebben ze mij absoluut gaande gehouden.

Je moet vertrouwen hebben in degene die je behandelt. En dat heb ik tot nu toe. Alles zit er nog stevig op! En vooral: het werkt!"


Wilt u weer de oude worden of preventief aan de slag gaan om opkomende rug- en nekklachten tegen te gaan? Bij het Rug- en Nekcentrum maken we voor iedereen een behandelplan op maat.

Maak een afspraak


Het Verhaal van Ivo

Ivo is 34 jaar en schonk jarenlang nauwelijks aandacht aan zijn steeds terugkerende rugpijn. Tot hij op vakantie in Polen geveld werd door een hernia en noodgedwongen naar Nederland moest vliegen.

Onderbroken vakantie

"Vorige zomer, op vakantie in Polen, kreeg ik opeens een bijzonder stekende pijn in mijn rug. Ik kon nog geen 5 meter lopen en zelfs gaan liggen lukte niet meer. Slapeloze nachten, volledig immobiel... Ik moest ter plaatse scans laten maken - een CT scan ging, maar MRI lukte niet omdat ik niet op mijn rug kon liggen. Omdat ik niet meer naar Nederland kon rijden, heb ik vliegtuigtickets moeten kopen."

Ernstige hernia

"Terug in Nederland stelde de neuroloog een ernstige hernia vast. Hij stelde voor om te opereren, maar wilde eerst een ontstekingsremmende spuit toebrengen om de operatie nog even uit te stellen."

Laatste redmiddel

"De ontsteking in mijn rug werd zo even onder controle gehouden. Ik sprak met mijn vader over mijn ernstig gevorderd rugprobleem, en hij stelde voor om eerst bij het Rug- en Nekcentrum Eindhoven langs te gaan en de operatie achter de hand te houden als allerlaatste optie.

Intussen ben ik vaste patiënt bij het Rug-en Nekcentrum. Mijn behandelplan bestaat uit massagetherapie om mijn onderrug los te maken, chiropractie, en begeleiding van de fysio bij mijn oefeningen."

Terug in beweging

"Ondertussen ben ik weer in beweging, ga ik wekelijks naar de fitness en ben ik weer in staat om naar de bootcamps van de PSV Foundation te gaan. Ik kan weer sporten, ik bouw langzaam op, maar ik ben tenminste weer mobiel!"


Ondervindt u tijdens dagelijkse activiteiten hinder van rug- of nekpijn? Blijf er dan niet mee zitten. Maak een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek!

Boek een gratis kennismakingsgesprek