Maak een afspraak via onze website

Waarom kiezen voor Rug- en Nekcentrum?

Dirk Verstraete D.C. heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in de chiropractie. Door zijn succes bouwde hij een groot klantenbestand op in België en Nederland. Dirk volgde de studie chiropractie aan het Los Angeles College of Chiropractic in de Verenigde Staten. Naast zijn jarenlange ervaring volgt Dirk regelmatig nascholing op chiropractisch en neurologisch gebied.

Bovendien kunt u in een gratis kennismakingsgesprek merken of chiropractie iets voor u is. In dit gesprek bespreken we uw problemen en hoe chiropractie u hier oplossingen voor kan bieden. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en dient om u kennis te laten maken met onze werkwijze.

Neem contact met ons op voor een gratis kennismakingsgesprek


Ons team

Dirk Verstraete

Chiropractor Rug Nek Specialist Dirk Verstraete in Eindhoven

Chiropractor

Diploma
Doctor of Chiropractic, Los Angeles University (USA)

Specialisaties
Chiropractische manipulaties van de wervelkolom, wegwerken van blokkades, bekkeninstabiliteit, sportblessures, MyoVision rug en nekscan, orthomoleculaire voeding

Vivian van Orsouw

Diëtiste

Diploma
HBO opleiding diëtetiek Nijmegen 2014
Bachelor of health

Specialisaties
Gezonde voeding, Sportvoeding,
Voeding bij kinderen, Overgewicht en obesitas,
Ondergewicht, Voeding bij zwangerschap,
Diabetes type I & II, Hart en vaatziekte,
Verhoogd cholesterol, Hoge bloeddruk,
COPD, Bariatrie zowel pre- als postoperatief,
Oncologie, Lactose intolerantie,
Coeliakie, Maag en darm klachten, FODMAP dieet

Astrid van den Nieuwenhof

Secretaresse

In 2003 ben ik begonnen als secretaresse bij Chiropractor Bakker. In 2007 is de praktijk overgenomen door Dirk Verstraete (Rug en-Nekcentrum Eindhoven).
Inmiddels ben ik al 14 jaar werkzaam in de chiropractie en doe dit nog steeds met veel plezier. Ik ben moeder van 2 volwassen kinderen en trotse oma van 2 prachtige kleinkinderen. Naast mijn werkzaamheden bij het Rug en-Nekcentrum zit ik in het bestuur van een jeugdvereniging en geniet ik van mijn kleinkinderen en hond.