Maak een afspraak via onze website

Metrics in Balance

Via een nieuwe meetmethode analyseren wij de lichamelijke problemen. Een foutieve positie van uw kaakgewricht kan gevolgen hebben voor uw lichaam. Deze kan onder andere leiden tot slaapapneu, snurken, migraine, nekpijn, rugpijn, schouderpijn en spierspanningen.

Via Metrics in Balance voeren we een 'Full Body Scan' uit voor een precieze meting van uw kaakgewricht, wervelkolom en houding. Onze meetapparatuur zorgt ervoor dat wij een betrouwbare diagnose kunnen stellen en vervolgens een gerichte oplossing voor uw fysieke problemen kunnen voorstellen, vaak in de vorm van antibacteriële dentale mondbeugels.

Onze mondbeugels zorgen ervoor dat uw kaakgewricht zich hersteld naar de juiste positie, wat soms lang aanslepende ongemakken kan verhelpen.

Voor wie is Metrics in Balance bestemd?

Metrics in Balance is onder andere interessant voor sporters, aangezien onze sportbeugels niet alleen de tanden beschermen maar ook positieve invloed hebben op de sportprestaties.

Daarnaast is het ook interessant voor kinderen, wiens kaakgewricht een verkeerde positie heeft verkregen door 'tutten, duimen' en ook preventief.

Voor volwassenen bieden onze mondbeugels vaak een oplossing voor slaapapneu, migraine, spanning in het kaakgewricht, en pijn in nek, rug of heupen. U kan in ons meetcentrum een volledige rugmeting en occlusiemeting laten uitvoeren.

Niet vertrouwd met Metrics in Balance?

Vraag raad aan onze chiropractors en specialisten. Wij bezorgen u graag de nodige informatie omtrent Metrics in Balance en beantwoorden met plezier uw vragen. Samen pakken we de oorzaak van uw probleem aan.

Contacteer ons voor meer info

Voorbereiding van het onderzoek

Wij nemen uitgebreid de tijd voor uw bezoek. Om dit zo efficient mogelijk te laten verlopen vragen wij u vooraf vast ons intake formuliler te vullen. Bewaar het daarna op uw computer met als documentnaam uw achternaam en geboortedatum. Wij verzoeken u deze daarna dan aan ons terug te mailen info@rug-en-nekcentrum.com

Download ons intake formulier (PDF)